El CE Constantí tanca la pretemporada amb el 19è Memorial Agustí Solé

Aquest diumenge el Centre d’Esports Constantí tancarà la pretemporada amb la celebració de la 19a edició del Memorial Agustí Solé “Marinera” al camp de futbol municipal La Coma. El rival d’aquesta edició serà el CF Reddis i abans del partit tindrà lloc la presentació oficial del 1r equip. Després de tres amistosos que han acabat amb tres empats, el conjunt constantinenc dirigit per Javi Quesada buscarà tancar la pretemporada amb una victòria davant la seva afició. El partit d’aquest diumenge començarà a les 17 h, l’horari oficial dels partits a casa durant el campionat de lliga.

Aquest serà l’últim amistós abans de l’inici del campionat de lliga el proper diumenge 4 d’octubre a Segur de Calafell. Tal com ja s’ha fet en els primers amistosos, a totes les persones assistents se’ls aplicarà el protocol de seguretat i higiene per la Covid-19 amb control de la temperatura, higiene de mans, ús obligatori de mascareta i distància de seguretat. A més, es recolliran les dades dels assistents a l’entrada al recinte (DNI obligatori) i els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.