La maquinària agrícola podrà passar la ITV a Constantí el 20 d’octubre

El pròxim 20 d’octubre, de 7.30 a 13.30 h, es desplaçarà a Constantí una unitat mòbil ITV per tal de realitzar les inspeccions ITV a la maquinària agrícola (tractors i d’altres aparells). Les inspeccions es realitzaran a la Cooperativa Agrícola Sant Isidre (Plaça Rafael de Casanova). A causa de la situació extraordinària per la Covid-19, caldrà necessàriament demanar CITA PRÈVIA a la Cooperativa. Podeu trucar de dilluns a divendres de 9 a 13 hores al telèfon 977 52 01 73 o bé per correu electrònic a l’adreça: siconstanti@gmail.com

Des de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre s’han fet una sèrie de recomanacions i s’ha subratllat que només es podran revisar vehicles amb cita concertada prèviament. Es recomana el pagament amb targeta i que tots els usuaris utilitzin guants i mascareta. S’ha informat als usuaris que respectin l’hora de citació per evitar aglomeracions en la zona d’inspecció i només una persona per vehicle.

Josep Maria Salvat, president de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Constantí.