Confinades dues classes del col·legi Turó a causa del coronavirus

Dues classes del col·legi Turó de Constantí es troben confinades per un cas positiu de Covid-19. Així ho ha donat a conèixer al programa “L’alcalde en directe” de Constantí Ràdio l’alcalde del municipi, Óscar Sánchez. Es tracta de les classes de 1r de batxillerat A i B del centre escolar. Tots els alumnes d’aquests dos grups estan fent la quarantena preceptiva a les seves cases i s’està a l’espera dels resultats de les proves PCR.

Recordem que a Constantí es troba confinada també, des del passat 18 de setembre, la classe de 4t d’ESO A de l’Institut de Constantí pel positiu de Covid-19 d’un dels alumnes d’aquest grup. El personal del CAP del municipi ha estat fent les proves PCR a tots els alumnes i a la professora d’aquesta classe i tots han donat negatiu. De moment, la formació acadèmica per aquest grup s’està fent de forma telemàtica.

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat i serenor. Assegura que la situació sanitària per la Covid-19 és de màxima prioritat per al govern municipal i insisteix en la necessitat d’extremar les precaucions i complir les mesures de prevenció i seguretat: ús de mascareta, neteja de mans i distància de seguretat.

Segons les últimes dades d’afectació de la Covid-19 a Constantí, el municipi ha sumat dos nous casos de coronavirus en les darreres 24 hores. D’aquesta manera, segons les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 122. Segons dades que ha fet públiques aquest dimecres l’Ajuntament de Constantí, actualment hi ha 35 persones cursant la malaltia. L’índex de risc de rebrot es manté molt alt en 809 punts.