Ja es pot llegir la revista dConstantí del mes de setembre

Des d’aquesta setmana ja es pot llegir la revista dConstantí d’aquest mes de setembre de 2020, amb l’actualitat d’informació municipal dels darrers mesos marcada per la situació actual a causa de la pandèmia per la Covid-19. Destaca en portada el retorn a les aules amb l’inici del nou curs escolar 2020-21, un curs marcat per l’excepcionalitat i la incertesa. En la informació referent a urbanisme destaca l’aposta de l’Ajuntament de Constantí per l’estalvi energètic amb la introducció de la tecnologia LED a l’enllumenat del Polígon Industrial i del Grup Centcelles; el projecte de renovació de la xarxa d’aigua dels carrers Falset, Girona i Raval de Sant Cristòfol; i la posada en funcionament del nou dipòsit municipal d’aigua. També s’informa que Constantí acollirà la major planta fotovoltaica de Catalunya i que s’ha aprovat un nou tràmit urbanístic per a la futura construcció de la piscina coberta.

Quant a seguretat, es destaca la finalització de la segona fase del servei d’instal·lació de càmeres de videovigilància i l’ampliació de la col·laboració amb el Servei Català de Trànsit per al desenvolupament del Pla Local de Seguretat Viària. En l’apartat d’ensenyament, a banda de l’inici del curs escolar, es destaca la presentació de l’oferta formativa als serveis educatius municipals i les obres de millora a les escoles Centcelles i Mn Ramon Bergadà.

Destaca també la posada en marxa del servei de suport als veïns del Grup Centcelles per resoldre les patologies estructurals dels habitatges. I, en l’àmbit econòmic s’informa del pla de reactivació econòmica i social aprovat per l’Ajuntament per fer front a la crisi a causa de la pandèmia. Podeu descarregar la revista en el següent enllaç: https://issuu.com/home/published/constant_-dconstanti_setembre_2020_web