Confinada una classe de 4t d’ESO de l’Institut de Constantí

Des del passat divendres, 18 de setembre, es troba confinada la classe de 4t d’ESO A de l’Institut de Constantí pel positiu de Covid-19 d’un dels alumnes d’aquest grup. A tots els alumnes d’aquesta classe se’ls hi han fet les proves PCR per part del personal del CAP de Constantí i els resultats se sabran aquesta mateixa setmana. Després de confirmar-se aquest positiu de l’alumne, tota la seva classe ha estat enviada a casa seva durant un període de 14 dies per tal de complir la quarantena preceptiva. La formació acadèmica per aquest grup continua fent-se de manera telemàtica.

Des de l’Institut de Constantí s’informa que és molt important seguir complint amb totes les mesures de prevenció i seguretat: ús de mascareta, neteja de mans i distància de seguretat tant a l’Institut com al carrer. La directora de l’Institut, Mercè Grané, ha enviat un missatge de tranquil·litat a les famílies de l’alumnat del centre i ha subratllat que s’estan complint “totes les mesures de seguretat que ens obliga tant Salut com Educació i que es contemplen al PROCICAT”. Mercè Grané assegura que “el centre és segur”. Ara bé, demana corresponsabilitat de les famílies fora de l’Institut.

Mercè Grané, directora de l’Institut de Constantí.