Es presenta el número 36 dels “Estudis de Constantí”

La situació actual a causa de la pandèmia ha fet que aquest any s’hagi decidit no celebrar públicament l’acte de presentació del número 36 de la miscel·lània “Estudis de Constantí”. Com ja es va fer amb la lectura del manifest institucional de la Diada Nacional de Catalunya, la presentació s’ha realitzat de forma telemàtica aquest passat divendres 18 de setembre, i s’ha pogut seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. L’acte va comptar amb la presència de l’Inspector en Cap dels Serveis Territorials d’Educació, Rafael Muñoz, que va estar acompanyat de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez. El número d’aquest any de la veterana publicació compta amb els articles de col·laboradors habituals de la publicació.

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha mostrat el seu agraïment a totes les persones que han col·laborat amb els seus articles en aquesta edició dels “Estudis de Constantí” i recordava també que s’ha signat un conveni amb l’Institut Ramon Muntaner i el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya per la incorporació dels “Estudis de Constantí” al dipòsit de revistes catalanes amb accés obert, a través de RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert).

L’Inspector en cap dels Serveis Territorials d’Educació, Rafael Muñoz, ha posat en valor la tasca dels historiadors que aporten els seus articles a la revista i ha destacat el fet que la historiografia local cada vegada té més importància en la història general

Els exemplars dels “Estudis de Constantí” es podran recollir a la Biblioteca Municipal, amb cita prèvia.