El CE Constantí jugarà aquest diumenge el tercer amistós de pretemporada davant del CD Vallmoll

El CE Constantí disputarà aquest diumenge el tercer partit amistós de pretermporada al Municipal La Coma davant del CD Vallmoll. Després d’empatar a 1 gol davant de Salou i Espanya Canonja en els dos primers amistosos, el conjunt constantinenc rep aquest diumenge a les 18 h la visita del Vallmoll, equip del grup 2 de la Tercera Catalana.

Tal com ja va succeir en els dos primers amistosos, l’obertura de portes al públic serà a les 17.15 h. A totes les persones assistents se’ls aplicarà el protocol de seguretat i higiene per la Covid-19 amb control de la temperatura, higiene de mans, ús obligatori de mascareta i distància de seguretat. A més, es recolliran les dades dels assistents a l’entrada al recinte (DNI obligatori) i els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.