S’inicia el curs a l’Escola Municipal de Música

Aquest dilluns 14 de setembre s’ha iniciat el curs 2020-2021 a l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”. L’Escola compta aquest any amb 58 alumnes matriculats. L’oferta formativa, adaptada a la situació actual generada per la Covid-19, està adreçada a alumnes a partir dels 4 anys i sense límit d’edat. Les especialitats instrumentals ofertades són: clarinet, flauta, saxo, violí, guitarra, piano i bateria.

Tenint en compte la situació actual per la Covid-19 i seguint les recomanacions sanitàries, durant aquest curs s’aplicarà un protocol amb un seguit de mesures de prevenció i seguretat: ús de mascareta obligatori, ventilació de les instal·lacions, higiene de mans, neteja i desinfecció regular, utilització de mampares pels instruments de vent. Ho ha explicat a Constantí Ràdio el director de l’Escola de Música, Josep Boada.

Per tal de prevenir els contagis, aquest curs totes les classes d’instrument seran individuals, es desdoblaran les agrupacions de l’escola i també alguns dels grups de llenguatge musical, aconseguint d’aquesta manera tenir grups molt reduïts i respectar la distància interpersonal. D’altra banda, el director de l’escola de música ha explicat que enguany s’ha decidit suprimir la coral en considerar-se que era la formació més perillosa en quant a la possibilitat de transmetre el virus.