La presentació del número 36 dels “Estudis de Constantí” es farà en format virtual

La situació actual a causa de la pandèmia ha fet que aquest any s’hagi decidit no celebrar públicament l’acte de presentació del número 36 de la revista miscel·lània “Estudis de Constantí”. Com ja es va fer amb la lectura del manifest institucional de la Diada Nacional de Catalunya, la presentació es farà en format virtual, divendres 18 de setembre a les 19 h, i es podrà seguir a través de els xarxes socials de l’Ajuntament. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde, Óscar Sánchez, que estarà acompanyat de l’Inspector dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Rafael Muñoz.

El número d’enguany de la veterana publicació compta amb els articles de Lluís Papiol Molné: “Els principals camins de la historia, la cultura i l’art condueixen i s’agrupen a Centcelles. Pintures i mosaics”; Josep M. Llobet i Portella: “Cartes dels paers de Cervera a diverses persones de Tarragona (1422-1494)”; Anton Pàmies Martorell: “L’arquitecte Pere Caselles i Tarrats: l’home i l’obra, projectes a Constantí”; Jaume Massó Carballido: “Antoni Gaudí i l’arqueologia del Camp de Tarragona”; Josep M. Grau i Pujol: “Cartes de Lluís Bofarull Vallvé, mecànic armer de Constantí, des del front de guerra (maig-setembre de 1938)”; Josep M. Grau Pujol i Pilar Riera Fortuny: “Cartes del soldat Josep Fortuny Pons, de Vilallonga del Camp, mort al front de l’Ebre (1938)”; José Luis Cifuentes Perea: “De Constantí a Mauthausen: un billete al infierno”; Josep M. Solé Barrufet: “Camp d’Aviació, Base Aèria, Aeroport de Reus o de Constantí”; Mireia Català: “Anton Català Gomis i la pintura mural. Parròquia de Sant Feliu de Constantí”; i Josep Franquès Sans: “Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. Cursos 2017-2018, 2018-2019 i 2019-2020″.


Dolors Fortuny, regidora de Cultura, Ensenyament, Ciutadania i Associacions i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Constantí.