Nou empat a 1 del Constantí en el segon amistós de pretemporada

Nou empat a 1 del Centre d’Esports Constantí en el segon partit amistós de pretemporada que s’ha disputat aquest passat diumenge al Municipal La Coma i que ha enfrontat al conjunt constantinenc davant l’España Canonja. Tal com ja va succeir en el primer amistós davant el Salou, el conjunt visitant s’avançava en el marcador amb el 0 -1 al minut 64. Només 3 minuts després, al 68, el Constantí aconseguia el gol de l’empat obra del juvenil Yeray, que està fent la pretemporada amb el primer equip.

Uns 150 espectadors van assistir al partit, passant els obligats controls que exigeix el protocol sanitari de la COVID-19. El pròxim partit amistós del Constantí es jugarà el diumenge 20 de setembre davant del Vallmoll, a partir de les 18 h al Municipal La Coma.