Es prorroga el programa d’estiu al MNAT, que inclou visites guiades a Centcelles

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona informa que prorroga fins al 27 de setembre el programa d’activitats “Estiueja al MNAT”, en què s’ofereix un ventall de propostes culturals adreçades a tots els públics pensades per gaudir del patrimoni. Les activitats es realitzen amb totes les precaucions i mesures sanitàries necessàries per la Covid-19, amb grups reduïts i aforament limitat adaptats a les necessitats de l’activitat i de l’espai.

Entre les activitats prorrogades destaca la visita guiada al Conjunt monumental de Centcelles, a Constantí, amb l’objectiu de donar a conèixer aquest important edifici de l’antiguitat tardana ubicat molt a prop de Tàrraco. En l’activitat s’expliquen les escenes representades en el mosaic de cúpula que es conserva, i la història que ha viscut aquest conjunt monumental al llarg del temps. Les visites es duran a terme els diumenges 20 i 27 de setembre, de 12.00 a 13.00 h. Preu: 4 € (inclou l’entrada i la visita guiada).

A banda, es prorroguen les visites teatralitzades Caius i Faustina a la Vil·la romana dels Munts (Altafulla); les visites guiades al teatre romà de Tarragona; i l’itinerari “Vida i mort a Tàrraco” amb inici a la Necròpolis Paleocristiana. Per a realitzar aquestes activitats, podeu reservar l’entrada a: https://www.mnat.cat/entrades/ Per a més informació: Tel. 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat / www.mnat.cat.