Ja es poden fer les inscripcions per als cursos de català del CPNL

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha posat en marxa un nou període d’inscripcions per als cursos de tardor, que enguany estan marcats per les mesures de seguretat i prevenció causades per la pandèmia Covid-19. A l’Oficina de Català de Constantí les inscripcions es podran fer fins al dia 22 de setembre. El procés d’inscripcions presenta novetats importants, com el desdoblament en dos períodes: del 14 al 16 de setembre s’atendran les persones que acaben de fer un curs al Consorci i que volen continuar el procés d’aprenentatge, i del 17 al 25 de setembre, les inscripcions seran per al públic en general. Així mateix, una altra novetat que s’incorpora aquest setembre són les preinscripcions en línia, que permetran agilitar els tràmits i evitaran desplaçaments innecessaris.

L’horari per fer aquestes inscripcions serà de dilluns a divendres de 10 a 12 i dimarts i dijous de 17 a 19 h a l’Escola d’Adults de Constantí, al carrer Sant Pere 49, telèfon 977 52 42 28. Els cursos que s’ofereixen van des del nivell inicial, bàsic, elemental, intermedi, suficiència, superior, grups de conversa i coneixement de l’entorn.

A banda de Constantí, els serveis de català del CNL de Tarragona oferiran cursos presencials a Tarragona, Salou, Vila-seca, Calafell, El Vendrell, Valls i als consells comarcals del Tarragonès, Baix Penedès, Conca de Barberà i Alt Camp.