L’Ajuntament de Constantí introdueix la tecnología LED a l’enllumenat del Polígon Industrial i al Grup Centcelles

L’Ajuntament de Constantí continua apostant per l’estalvi energètic i ha renovat recentment 185 punts de llum al Polígon Industrial de Constantí. L’àmbit de l’actuació ha estat l’Avinguda Europa del Polígon i ha comportat la substitució de les lluminàries tipus vial obsoletes dels punts de llum per lluminàries tipus LED. Cal dir que aquesta actuació afecta únicament a la substitució de lluminàries i per tant, no afecta a la configuració de l’enllumenat existent, mantenint els punts de llum en la mateixa ubicació existent.

Aquesta actuació suposa un estalvi energètic mig de 56 % (65.656,5 kwh/any). L’estalvi en tones equivalent de petroli és del 5,9. Pel que fa a l’estalvi econòmic (exclusivament en energia) és de 10.500 euros anuals.

Renovació al Grup Centcelles: Carrers Antonio Machado, Àngel Guimerà, Centcelles i Joan Maragall
Una altra actuació que s’ha realitzat ha estat la renovació de punts de llum al Grup Centcelles, concretament als carrers Antonio Machado, Àngel Guimerà, Centcelles i Joan Maragall. L’actuació s’ha realitzat a 116 punts de llum i ha comportat la substitució de làmpades existents per noves de VMH de potència inferior, i la substitució dels equips electromagnètics per nous equips electrònics programats amb reducció de flux.

A més, s’ha fet la substitució de 21 lluminàries del perímetre d’una de les illes del barri de Centcelles per unes noves de tecnologia LED.

Óscar Sánchez, alcalde de Constantí.