Aaron Alfonso, del Club Escacs Constantí, finalitza la seva participació en el Campionat d’Espanya

El jove Aaron Alfonso, del Club d’Escacs Constantí, ha finalitzat la seva participació en el Campionat d’Espanya d’Escacs que s’ha disputat del 31 d’agost al 8 de setembre a Linares, organitzat per la Federación Española de Ajedrez. Aaron Alfonso ha aconseguit 4 punts dels 9 possibles i des del club constantinenc s’ha valorat la seva participació com a “molt positiva” tenint en compte que es tractava d’una competició on es donen cita els millors escaquistes.

El president del Club d’Escacs Constantí, Xavier Cardó, ha assegurat a Constantí Ràdio que estan molt orgullosos dels resultats obtinguts.

Xavier Cardó ha destacat les dificultats amb les quals s’ha trobat Aaron Alfonso en aquest campionat d’espanya degut a les «dures condicions» del torneig a causa de la pandèmia per la Covid-19.

Recordem que Aaron Alfonso es va proclamar el passat desembre guanyador del Campionat Absolut Territorial de Tarragona 2019 en el grup A, un esdeveniment esportiu organitzat per la Federació Catalana d’Escacs. Aquest èxit li va donar a Aaron Alfonso el bitllet per participar en el Campionat d’Espanya i automàticament obtenia també una norma de Mestre Català, títol que s’aconsegueix per una acumulació de tres normes (mèrits) al llarg del temps.