L’alcalde de Constantí fa una crida a extremar les precaucions davant el repunt de casos de Covid 19

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha fet una crida a la responsabilitat i a la col·laboració ciutadana en el compliment de les mesures de prevenció i seguretat davant el repunt de casos de Covid 19 que s’han produït aquests darrers dies al municipi. En un vídeo, que el batlle constantinenc ha compartit a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament, ha recordat la importància de seguir les mesures de seguretat amb l’ús de la mascareta, distanciament social i neteja de mans. També ha recordat que les reunions o trobades de més de 10 persones estan prohibides.

Davant l’inici imminent del curs escolar previst per al pròxim dilluns 14 de setembre, l’alcalde ha apel·lat a la col·laboració ciutadana i a la responsabilitat, respectant les mesures establertes en els protocols de seguretat que s’han previst per part de l’Ajuntament i dels centres eductius per tal de garantir un retorn escolar amb les màximes garanties de seguretat.

Recordem que Constantí ha entrat en un risc de rebrot molt alt després de diversos dies de fort increment de contagis per coronavirus al municipi. Concretament, la taxa de risc es troba en 3.238.68, una de les més altes de Catalunya. En els últims 7 dies s’han notificat 31 nous casos diagnosticats amb PCR. L’alcalde ha explicat que es tracta de casos que s’han produït en un mateix àmbit familiar, que el contagi no s’ha iniciat a Constantí i que aquests casos es troben ja aïllats i controlats. Segons les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 78.