Constantí entra en risc de rebrot molt alt de Covid-19

Constantí ha entrat en un risc de rebrot molt alt després de diversos dies de fort increment de contagis per coronavirus al municipi. Concretament, la taxa de risc es troba en 3.238.68, una de les més altes de Catalunya. En els últims 7 dies s’han notificat 31 nous casos diagnosticats amb PCR. Segons les dades que facilita el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya a través del mapa interactiu de casos positius per població, el nombre de positius acumulats des de l’inici de la pandèmia al municipi és de 78.

Pel que fa a la demarcació de Tarragona, en les darreres 24 hores s’han notificat 91 nous contagis. El Departament de Salut ha registrat 86 casos nous confirmats per PCR al Camp de Tarragona i 5 a les Terres de l’Ebre. La demarcació acumula 6.309 casos.