Comencen els entrenaments de l’escola de tecnificació de futbol “Tecnifica’t”

Aquest dilluns, 7 de setembre, han començat els entrenaments de la tercera temporada de l’escola de tecnificació de futbol “Tecnifica’t” a Constantí. Després de l’èxit de participació de les dues primeres edicions, fruit d’un conveni de col·laboració amb el Centre d’Esports Constantí, el camp de futbol municipal La Coma torna a acollir entrenaments adreçats a joves futbolistes d’entre sis i dotze anys, que els permetran adquirir coneixements i habilitats corresponents a les etapes formatives inicials del futbol. Els entrenaments tindran lloc tots els dilluns de setembre a juny, amb un estricte compliment del protocol sanitari seguint les recomanacions i la normativa vigent que garanteixen el control de la Covid-19.

Les mesures de prevenció comporten control de la temperatura, higiene de mans, ús de mascareta per part dels monitors i la no utilització dels vestidors. A més, s’evita el contacte físic durant els entrenaments. Ho ha explicat a Constantí Ràdio el director de l’escola Tecnifica’t, Jordi Aragonès.

“Tecnifica’t” és una Escola de Tecnificació de futbol fruit d’anys d’experiència, estudi i formació en el futbol base. L’objectiu és perfeccionar i millorar el gest tècnic de cada jugador amb entrenaments adaptats en etapa d’aprenentatge. Per aquest motiu, es treballarà en grups reduïts i es perfeccionarà la tècnica i toc de pilota. L’escola està formada per entrenadors titulats amb experiència a equips com el Nàstic de Tarragona, el Reus Deportiu i Reial Madrid. El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Constantí.