El Conjunt monumental de Centcelles acull la sessió inspiradora de les 5enes Jornades aproPA’T

El Conjunt monumental de Centcelles acull avui dilluns, 7 de setembre, la sessió inspiradora de les cinquenes Jornades AproPA’T, oberta a professionals de la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre i dels Centres de Recursos Pedagògics. La primera part de la jornada ha comptat amb la conferència «De la sorpresa a la investigació. Una nova relació entre el museu i l’escola», a càrrec de David Vilalta i Carme Pablo. I, en la segona part, es fa la taula rodona «Trenquem espais: Museu de Tortosa i d’Alcover», amb Eva Castellanos i Ester Magrinyà.

AproPA’T és una iniciativa de la Xarxa Territorial de Museus de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre en col·laboració amb el Departament d’Educació que té per objectiu reforçar la relació entre els museus i els centres educatius per crear projectes col·laboratius amb la finalitat de contribuir en la transformació educativa.