El CE Constantí empata a un gol en el primer amistós de pretemporada contra el Salou

El C.E Constantí ha empatat a un gol davant el Salou en el primer partit amistós de pretemporada, que s’ha disputat aquest diumenge al Municipal La Coma. Després que la primera part finalitzés sense gols, el Salou s’avançava en el marcador a l’inici de la segona meitat. Al minut 70 de partit, el golejador Oriol Gilisbars aconseguia el gol de l’empat establint l’1-1 definitiu.

L’encontre ha estat marcat per l’aplicació dels protocols establerts pel Consell Català de l’Esport, prenent la temperatura a tot el públic assistent (uns 120 espectadors) en el moment d’accedir a la instal·lació esportiva. També s’ha fet la neteja de mans i es va fer un registre amb les dades personals i de contacte de tots els assistents.

Des del club es va inhabilitar una part de la graderia i només es podia accedir a les grades per unes escales i baixar per unes altres. El proper partit amistós, si no hi ha cap novetat, serà diumenge que ve a La Coma contra l’España Canonja a les 18 h.