El C.E. Constantí jugarà aquest diumenge el primer amistós de pretemporada davant del Salou

El Centre d’Esports Constantí disputarà aquest diumenge 6 de setembre el primer partit de pretemporada al Municipal La Coma, davant el Salou U.D (3ª Catalana). El partit es disputarà a les 18 h i l’obertura de portes al públic serà a les 17.15 h. A totes les persones assistents se’ls aplicarà el protocol de seguretat i higiene per la Covid-19 amb control de la temperatura, higiene de mans, ús obligatori de mascareta i distància de seguretat. A més, es recolliran les dades dels assistents a l’entrada al recinte (DNI obligatori) i els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Després d’iniciar els entrenaments el passat 18 d’agost, el Centre d’Esports Constantí disputarà el primer partit d’aquesta pretemporada 2020 davant d’un rival de la mateixa categoria, el Salou, que milita al grup 2 de la 3ª Catalana. El conjunt dirigit per Javi Quesada, que una temporada més estarà enquadrat al grup 3 de la 3a Catalana, començarà el campionat de lliga el diumenge 4 d’octubre al camp del Segur Athletic, a Calafell. El debut com a local arribarà l’11 d’octubre, amb la visita del Vendrell al Municipal La Coma.