Oberta la matrícula per al curs 2020-21 al Club Esportiu Esplai Constantí

La secció de tennis del Club Esportiu Esplai Constantí informa que ja està obert el termini de matriculació per al nou curs 2020-21. S’ofereixen classes de mini-tennis (4 a 6 anys), d’iniciació, de perfeccionament, de competició, d’adults, hitting (piloteig amb professor) i classes particulars. Els dilluns es faran les classes d’iniciació i competició; els dimarts i dimecres d’iniciació, perfeccionament i competició; els dijous d’iniciació i perfeccionament; els divendres de perfeccionament i competició; i els dissabtes mini-tennis, iniciació, competició i adults.

La matrícula anual inclou llicència federativa amb assegurança. El preu és de 20 euros fins als 8 anys i de 40 euros a partir dels 9 anys. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al correu electrònic clubtennisconstanti@hotmail.com o bé contactar al telèfon 655 211 917.