Èlia Canales es proclama campiona d’Espanya en categoria sènior individual i per equips

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, continua fent història i ha tancat amb 5 medalles la seva participació en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc a l’aire lliure que s’ha disputat durant tot el cap de setmana al Complex Esportiu de Cantarranas, a Madrid. El Campionat d’Espanya, que ha comptat amb la participació de prop de 600 esportistes, ha permès a la jove esportista constantinenca revalidar el títol de campiona d’Espanya absoluta a l’aire lliure i ampliar el seu palmarès amb 5 medalles més (2 ors, 2 plates i 1 bronze).

Durant la jornada de dissabte, Èlia Canales, que arribava com a gran favorita després d’haver-se imposat en els dos Grans Premis estatals que s’han disputat aquest estiu, feia bons els pronòstics i aconseguia la medalla d’or d’arc recorbat femení en categoria sènior, després d’imposar-se a la final a la madrilenya Inés de Velasco (6-4). En categoria sènior, Canales també va aconseguir la medalla d’or per equips mixtes en representació de Catalunya, formant parella amb Pablo Mercader i imposant-se a la final a la parella de Balears, Natalia García i Adrià Prats (5-3).

Després d’aconseguir el seu gran objectiu, amb l’or en categoria sènior individual, Èlia Canales també va participar durant la jornada de diumenge en les competicions júnior obtenint tres medalles més, dues de plata en la competició individual i en la competició per equips mixte 3, representant Catalunya i formant equip amb Alba Ortega i Pablo Mercader; i finalment, un bronze en la competició per equips mixte 2.