El Club Gimnàstica Estètica Constantí ofereix un 50 % de descompte en la matrícula per a les noves inscripcions

Coincidint amb el seu cinquè aniversari, el Club Gimnàstica Estètica Constantí ofereix una campanya de promoció per a la temporada 2020-2021 consistent en un 50 % de descompte per a les noves inscripcions. Aquesta promoció, que s’iniciava el passat 24 d’agost i finalitzarà el 14 de setembre, també inclou les dues primeres classes gratuïtes per a les noves alumnes. El club ofereix activitats que van des de tècnica de gimnàstica estètica de grup, classes de ballet, grups d’iniciació, base, competició i activitats de cohesió de grup.

Maribel Castro, presidenta del Club Gimnàstica Estètica Constantí.

La presidenta del club ha explicat a Constantí Ràdio que els equips de competició ja han iniciat la nova temporada i el pròxim 15 de setembre ho faran els quips d’iniciació i base. El club treballa amb grups reduïts i aplicant les mesures de seguretat i higiene per la pandèmia.

Durant l’estiu els equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí van reprendre la seva activitat, aturada forçosament a causa de la Covid-19, amb entrenaments que es van fer inicialment a la plaça del Castell i posteriorment al Pavelló Poliesportiu, una vegada la instal·lació va poder tornar a obrir portes. D’altra banda, el club ha aprofitat també el seu cinquè aniversari per trobar mascota, la Tina, a través d’un concurs.