El casal d’estiu de Constantí tanca portes amb un balanç molt positiu

El Casal d’Estiu Municipal de Constantí tanca avui la seva activitat amb un balanç positiu i havent superat els objectius que es fixaven des de la direcció, tenint en compte les circumstàncies actuals a causa de la pandèmia per la Covid-19. Aquest any s’han intensificat les mesures d’higiene amb l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, i els protocols de seguretat han estat especials: s’han creat grups de convivència independents coordinats pels seus respectius monitors i s’ha vetllat per mantenir les distàncies de seguretat de 2 metres entre infants. També s’han habilitat diverses portes d’accés i sortida a l’escola Mossèn Ramon Bergadà, centre neuràlgic del casal.

Enguany han estat prop de 50 infants els que hi han participat. La directora del Casal, Laia Sánchez, ha explicat a Constantí Ràdio que s’han assolit els objectius d’atendre les necessitats d’oci i lleure dels infants, i d’ensenyar-los els nous hàbits d’higiene i les mesures de seguretat pel coronavirus.

Les activitats han estat coordinades per un equip de 6 monitors/es de lleure, 4 educadors de la Llar d’Infants Gu-gu i diversos professors/es de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens” que s’han encarregat de preparar activitats musicals. La directora del Casal explica que aquest estiu un dels centres principals d’interès ha estat el coneixement de les entitats i associacions del municipi.