S’entreguen els premis de la 25a edició del “Mulla’t per l’Esclerosi múltiple” a Constantí

Aquest passat divendres 24 de juliol es va fer a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí l’acte d’entrega de premis de la 25a edició del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, uns premis que no es van poder entregar durant la celebració de la jornada solidària del passat 12 de juliol a conseqüència de la pluja. Aquest any, el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” arribava a la seva 25ª edició a Constantí i al llarg del dia es van realitzar diverses activitats lúdiques. La situació excepcional a causa de la pandèmia de la COVID-19 va fer que aquest any la jornada canviés el seu format habitual i les activitats es realitzessin davant de l’Ajuntament, i no a les instal·lacions del Club Esplai on s’havia desenvolupat la jornada al llarg de les anteriors edicions.

Durant la jornada es va poder veure una exposició fotogràfica dels 25 anys del Mulla’t a Constantí, es va fer una competició de dards  i el tradicional concurs de dibuix per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Ja a la tarda, van tenir lloc les habituals simultànies d’escacs amb la presència d’Aaron Alfonso i amb la col·laboració del Club d’Escacs Constantí. També a la tarda es va fer un taller de foc a càrrec de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A, abans que la pluja obligués a interrompre la celebració i suspendre la resta d’activitats previstes en el programa. La recaptació total d’aquest any a Constantí s’ha situat vora els 2.100 euros