La demarcació de Tarragona arriba als 30 brots actius de covid-19, un d’ells a Constantí

El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns sis nous brots actius de covid-19 a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 30. D’aquests, 23 corresponen al Camp de Tarragona i set a les Terres de l’Ebre, i conjuntament superen els 200 positius. Tots els nous focus que s’han detectat corresponen a l’àmbit familiar. En concret, n’hi ha un a Constantí amb tres casos i tres contactes en seguiment; un a Reus amb tres casos i cinc contactes; un a Coma-ruga amb sis casos i quinze contactes; un a Calafell amb quatre casos -un dels quals hospitalitzat- i quatre contactes en seguiment; un entre Tarragona i el Molar (Priorat) amb tres casos i setze contactes; i un a Amposta amb tres positius i quinze contactes en seguiment.

Pel que fa als brots actius, el de l’hospital de Jesús, a Tortosa, acumula 28 casos positius, un hospitalitzat i quatre defuncions. Per la seva banda, el de Peníscola, que es va originar en una discoteca, suma 19 positius i 40 contactes en seguiment.

41 nous positius a la demarcació
En les darreres 24 hores el Departament de Salut ha confirmat 30 nous positius per covid-19 a la regió sanitària Terres de l’Ebre, i onze a la regió sanitària Camp de Tarragona. Des de l’inici de la pandèmia s’han notificat 3.011 contagis –dels quals 2.494 al Camp de Tarragona i 517 a Terres de l’Ebre.