Junts per Constantí lamenta que l’equip de govern no consensuï els grans projectes del municipi

El portaveu de Junts per Constantí, Josep Maria Franquès, ha estat el protagonista aquest dijous de l’edició especial del programa “Grups Municipals” de Constantí Ràdio. Franquès ha fet balanç del primer any del nou mandat municipal a l’Ajuntament de Constantí després de les eleccions del 2019 i ha valorat també la situació social i econòmica al municipi derivada de la crisi del coronavirus. En aquest sentit, Josep Maria Franquès considera que la gestió de la pandèmia al municipi ha estat correcta tot i que ha criticat les mesures de reactivació econòmiques que s’han aprovat, ja que creu que són “discriminatòries”.

El portaveu de Junts per Constantí sostè que el paquet de mesures només tenen en compte les persones que treballen al nucli del municipi i exclou les del polígon industrial. A més, Franquès considera que la quantitat esconòmica de les ajudes és “insuficient”.

Josep Maria Franquès ha fet també balanç d’aquest primer any del nou mandat municipal. El portaveu de Junts per Constantí ha parlat de “falta de transparència i manca d’informació”. Franquès lamenta que l’equip de govern no posi projectes damunt de la taula.

Sobre la decisió de l’equip de govern de suspendre tots els actes de la Festa Major d’estiu a causa de la pandèmia, Josep Maria Franquès considera que alguns dels actes es podrien haver mantingut sempre adoptant les mesures de seguretat pertinents.