Els Pets inicien avui la Gira 20/20 a Manresa

Els Pets inicien aquest divendres 24 de juliol la seva Gira 20/20 a Manresa, amb un concert que es farà al pati del Palau Firal. Aquesta és una gira que s’havia plantejat d’una manera molt especial, com un recorregut cronològic de tota la seva discografia en una vintena llarga de cançons, algunes inèdites en directe des de fa molts anys. Cadascun dels concerts farà una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup i serà una petita festa per a celebrar-ho juntament amb els seus seguidors, que els han donat suport i els han acompanyat al llarg de tota aquesta trajectòria.

Després que aquest inici de gira, previst el passat mes de març, s’hagués d’ajornar a causa de la pandèmia, la formació de Constantí afronta amb molta incertesa aquests propers mesos. I és que en les darreres setmanes, a causa dels rebrots, s’han produït diverses cancel·lacions i ajornaments de concerts per a l’any vinent. El bateria d’Els Pets, Joan Reig, ha explicat a Constantí Ràdio que el grup inicia aquesta gira amb una sensació estranya.

Una vegada iniciada la gira amb el concert d’avui a Manresa, Els Pets afirmen que no saben què passarà amb la resta de dates que encara es mantenen. De fet, aquesta setmana, el grup publicava a les seves xarxes socials que el de Manresa és l’únic concert que poden confirmar a dia d’avui. Joan Reig ha explicat a Constantí Ràdio que no saben si finalment podran realitzar els 20 concerts que tenien previst celebrar en aquesta gira.