S’obre el termini de preinscripció a l’Escola Municipal de Música per al curs 2020-21

Del 20 al 30 de juliol està obert el termini de preinscripció per al curs 2020-2021 a l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí, amb una oferta formativa adaptada a la situació actual, generada pel Covid-19. L’oferta formativa, està adreçada a alumnes a partir dels 4 anys i sense límit d’edat. Les especialitats instrumentals ofertades són: clarinet, flauta, saxo, violí, guitarra, piano i bateria.

Els alumnes, tindran la possibilitat de fer classe d’instrument i de llenguatge musical. Pel que fa a les agrupacions de l’Escola de Música, aquestes estaran condicionades a l’evolució de la pandèmia. Per a més informació i inscripcions: 977522126 i al correu electrònic escolademusica@constanti.cat.

Josep Boada, director de l’Escola de Música de Constantí.