Es convoca la XIV edició dels Premis Literaris Constantí, amb el tema “Relats d’història”

La XIV edició dels Premis Literaris Constantí 2020 tindrà com a tema de concurs els “Relats d’Història”. Fins al 15 de novembre es poden presentar els treballs d’aquests premis literaris, que un any més convoca Silva Editorial amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí. S’hi pot presentar narració de ficció o realista, històries de la història, història de vida, descripció d’un record o un succés o una experiència col·lectiva, biografia social, conte, crònica, dietari, assaig, carta, article d’opinió, entre d’altres.

El concurs es divideix en quatre categories: la d’infants (fins als 12 anys), la de joves (de 13 a 16 anys), júniors (de 17 a 21 anys) i adults (a partir dels 22 anys). Els escrits, que poden ser en català i castellà, han de tenir una extensió de 2 a 5 folis (DIN A4 a doble espai) i s’han d’enviar al correu: premis.constanti@gmail.com. Al mateix e-mail, cal adjuntar dades de l’autor/a: nom, adreça, telèfon, e-mail i edat. El premi consistirà en una obra artística al primer premi, publicació en un llibre dels millors 40 treballs i un diploma.