Sílvia Puerto (Compromís per Constantí): “No se’ns ha deixat participar en la gestió de la crisi sanitària”

La portaveu del Compromís per Constantí, Sílvia Puerto, ha estat la protagonista aquest dijous de l’edició especial del programa “Grups Municipals” de Constantí Ràdio. Puerto ha fet balanç del primer any del nou mandat municipal a l’Ajuntament de Constantí després de les eleccions del 2019, i ha valorat també la situació social i econòmica al municipi derivada de la crisi del coronavirus. En aquest sentit, Sílvia Puerto ha volgut agrair en primer lloc a la ciutadania pel seu bon comportament respectant les directrius sanitàries i ha volgut expressar el condol als familiars de les víctimes de la Covid-19.

Sílvia Puerto ha reconegut que «ha estat una situació molt complexa» i ha agraït les «múltiples iniciatives» que han sorgit per part d’entitats i persones voluntàries que han ofert la seva col·laboració.

Quant a la gestió municipal de la crisi sanitària pel coronavirus, Sílvia Puerto ha lamentat que no se’ls ha deixat participar en la comissió específica que es va crear per tractar la pandèmia en l’àmbit municipal, ni tampoc s’ha convocat cap comissió de portaveus. D’altra banda, creuen que les mesures adoptades per fer front a la crisi «s’han adoptat massa tard i a remolc». I pel que fa al paquet de mesures de reactivació socioeconòmica aprovat per l’Ajuntament, Puerto creu que són «propostes insuficients i discriminatòries».

Des de Compromís per Constantí reivindiquen que s’ampliïn les mesures de reactivació socioeconòmica i arribin als sectors que han quedat exclosos.