Es detecten dos positius per coronavirus en socis del Club Esportiu Esplai de Constantí

Dos socis del Club Esportiu Esplai de Constantí han donat positiu per coronavirus. Segons ha pogut saber Constantí Ràdio, el club ha enviat un correu electrònic als seus socis per informar dels casos. En el correu, l’entitat explica que les dues persones “es troben bé” i que “s’han posat en contacte amb les autoritats sanitàries, que els han indicat quin és el protocol a seguir”. En aquest sentit, Salut està fent seguiment dels contactes i l’entitat està a l’espera de les recomanacions sanitàries “per saber com procedir”. Des del club es demana extremar les precaucions i les mesures higièniques i, en cas de tenir alguna simptomatologia, trucar al CAP o al 061.

D’altra banda, el club assegura que davant la pandèmia per la Covid-19, l’entitat va “redactar un protocol de seguretat que pocs socis compleixen”, un fet que ha obligat la Junta del Club a contractar una persona encarregada de controlar els accessos. El club informa que s’aprofitarà aquesta figura per prendre la temperatura a tothom qui entri a les instal·lacions, comprovar que dugui posada la mascareta i que figuri a les llistes de socis. A més, s’informa que a partir de dissabte, la porta del carrer Girona quedarà tancada, per tal de facilitar el control d’entrades i sortides. El club aprofita el correu electrònic per recordar als seus socis l’obligatorietat de l’ús de la mascareta i del compliment de les mesures sanitàries.