El Club Esportiu Esplai de Constantí informa que l’origen dels contagis per coronavirus no s’ha produït a les instal·lacions del club

La junta del Club Esportiu Esplai de Constantí ha informat a Constantí Ràdio que les dues persones sòcies de l’entitat que han donat positiu per coronavirus no s’han contagiat al club. Lluís Torrents, un dels membres de la junta, considera que les informacions publicades aquest matí a la premsa “deixen mig entreveure que l’origen del contagi és el club, quan no ha estat així”. “Al club existeix un protocol de seguretat que s’està complint en la major part dels casos”, ha expressat.

Lluís Torrents assegura que les persones que han donat positiu per coronavirus han seguit les directrius de Salut i ho han comunicat al Club, que ha informat sobre els dos casos als seus socis a través d’un correu electrònic enviat ahir a la nit. En el correu, Torrents explica que el club va recordar el protocol existent, va insisitir en el compliment de les mesures sanitàries i van informar sobre la contractació d’una persona encarregada de controlar els accessos.

Des de la Junta s’ha explicat també a Constantí Ràdio que en saber-se els dos casos es va contactar immediatament amb el 061 i només unes hores després s’ha rebut una resposta. Des del 061 se’ls ha informat que tots els protocols de desinfecció que s’apliquen a les instal·lacions del club eren els adequats.

D’altra banda, s’ha informat també que tots els contactes directes amb les dues persones que han donat positiu hauran de guardar quarantena i que aquests contactes ja han estat avisats i aïllats.