El Club Gimnàstica Estètica Constantí ja té mascota, la Tina

El Club Gimnàstica Estètica Constantí ja té mascota. El seu nom és Tina i és un estruç. Paco Peralta, pare d’unes alumnes del club, ha estat el guanyador del concurs que va impulsar el Club Gimnàstica Estètica per buscar mascota, coincidit amb la celebració del cinquè aniversari de l’entitat (2015-2020). L’objectiu era dissenyar una mascota que serà la imatge representativa del club en els seus diferents actes, activitats, col·laboracions i publicacions.

La proposta de Paco Peralta és un estruç, una mascota ballarina molt simpàtica i original, que duu el símbol de la Gimnàstica Estètica de Grup. El premi del concurs ha consistit en una targeta regal per un import de 50 euros per bescanviar en material esportiu a les botigues Decathlon.

Maribel Castro, presidenta del Club Gimnàstica Estètica Constantí.
Paco Peralta, guanyador del concurs.