El Sènior Black del Club Bàsquet Constantí fa història i aconsegueix l’ascens a Tercera

L’excel·lent campionat de lliga que ha protagonitzat el Sènior Black del C.B. Constantí ha tingut finalment el seu merescut premi, i ja es pot confirmar que la temporada 2020-2021 el Sènior Black puja de categoria i militarà a la Tercera Territorial. Així ho ha confirmat la Federació Catalana de Basquetbol. Tot i que inicialment, amb l’acord de donar per finalitzades totes les competicions el passat mes d’abril a causa del coronavirus, el C.B. Constantí Black quedava fora de les places d’ascens, un canvi de criteri poques setmanes després permetia l’ascens del millor tercer classificat de la categoria, posició que ostentava el conjunt constantinenc.

Han estat unes setmanes d’intens treball de despatx per aconseguir complir amb els requisits burocràtics i administratius per pujar de categoria, però aquesta setmana s’ha confirmat que el Sènior Black serà equip de Tercera Territorial. Només 8 anys després de la seva creació, l’equip ha fet història i ha aconseguit per primera vegada l’ascens a Tercera. Tot i que en aquesta curta història s’havien protagonitzat algunes bones temporades quedant a les portes de la classificació dels play-off d’ascens, la bona feina d’aquesta temporada ha donat finalment els seus fruits.

I és que aquest ascens suposa un premi molt merescut a l’excel·lent temporada que ha realitzat el Sènior Black, protagonitzant una impressionant ratxa de 12 victòries consecutives, i consolidant-se com l’equip més en forma de la competició en el moment de l’aturada forçosa. El Black ha finalitzat la competició amb un balanç de 14 victòries i 4 derrotes, i havent disputat un partit menys que els dos primers classificats.

El president del Club Bàsquet Constantí, Julián Valero, ha qualificat aquest ascens com un fet històric i un èxit sense precedents que els encoratja a seguir treballant amb la màxima il·lusió per seguir creixent com a club en aquests properes temporades.