Segona edició del Campus d’Estiu de Tecnificació a Constantí

El camp de futbol municipal de Constantí és, un any més, la seu del Campus d’Estiu que imparteix l’escola de tecnificació, Tecnifica’t. Es tracta de la segona edició del campus, adreçat a nens i nenes de 5 a 14 anys. S’està duent a terme des del 29 de juny amb un estricte compliment del protocol sanitari seguint les recomanacions i la normativa vigent que garanteixen el control de la Covid-19.

El campus de futbol es desenvolupa de dilluns a divendres de 9 a 13 h, amb opció a servei d’acollida de 8 a 9 h. S’allargarà fins al 24 de juliol i compta amb 40 infants inscrits per setmana distribuïts en grups de deu i amb un entrenador per cada grup. Les mesures de prevenció comporten control de la temperatura, higiene de mans, ús de mascareta per part dels monitors i la no utilització dels vestidors. A més, s’evita el contacte físic durant els entrenaments. Ho ha explicat a Constantí Ràdio el director de l’escola Tecnifica’t, Jordi Aragonès.

Durant el campus es realitzen exercicis de tecnificació individual, finalitzacions a porteria i jocs d’aigua. El campus l’organitza l’escola de tecnificació Tecnifica’t i el Centre d’Esports Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí.