Arriba la 25ª edició del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” a Constantí

La campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” torna a fer una crida a la solidaritat aquest diumenge 12 de juliol per participar d’una nova jornada solidària amb les persones afectades per aquesta malaltia. Aquest any, el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” arriba a la seva 25ª edició a Constantí i al llarg del dia es realitzaran diverses activitats lúdiques. La situació excepcional a causa de la pandèmia de la COVID-19 ha fet que aquest any la jornada canviï el seu format habitual i les activitats es realitzaran davant de l’Ajuntament, i no a les instal·lacions del Club Esplai on s’havia desenvolupat la jornada al llarg de les anteriors edicions.

A més, es garantirà el compliment de mesures de seguretat i prevenció com l’ús obligatori de mascaretes per a tots els assistents. Ho ha explicat a Constantí Ràdio la responsable del Mulla’t a Constantí, Àngels Solé.

La jornada s’iniciarà a les 10 h amb la inauguració d’una exposició fotogràfica dels 25 anys del Mulla’t a Constantí, que es podrà veure durant tot el dia. Des de l’inici de l’activitat, el Club Esplai Constantí és considerat un dels més solidaris de Catalunya durant la jornada del “Mulla’t”.

A partir de les 11h començarà una competició de dards i les inscripcions dels participants tindran un preu de 2 € com a donatiu solidari. A les 12.30 h tindrà lloc el tradicional concurs de dibuix per a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb inscripcions al preu d’1 € com a donatiu solidari.

Ja a la tarda, tindran lloc les habituals simultànies d’escacs amb la presència d’Aaron Alfonso i amb la col·laboració del Club d’Escacs Constantí. També a la tarda es farà un taller de foc a càrrec de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A. A les 19 h tindrà lloc una actuació musical a càrrec d’Astrid Torrente amb el seu violí transparent. La jornada finalitzarà amb l’entrega dels trofeus, i un final de festa amb una ballada de sardanes amb la participació dels Floquets de Constantí i la colla del Lledó de la Pobla de Mafumet.

Durant tota la diada es podran adquirir a la paradeta que s’instal·larà davant de l’Ajuntament els productes de promoció de la campanya: tovalloles, samarretes, bosses, necessers i ampolles d’aigua. Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la investigació i millora dels centres que tenen cura dels afectats per la malaltia.