La constantinenca, Sílvia Puerto, formarà part de la nova executiva d’ERC al Tarragonès

Esquerra Republicana ha renovat els seus representants al Tarragonès, amb el regidor de l’Ajuntament de la Nou de Gaià Raül Franquet com a nou president de la Federació Comarcal. L’equip està configurat per nou persones, entre les quals s’incorpora la regidora i portaveu de Compromís per Constantí Sílvia Puerto, qui estarà al capdavant de la Secretaria de Finances.

Segons ERC, l’objectiu d’aquest nou equip és treballar per mantenir els resultats històrics aconseguits l’any anterior. Per aconseguir aquesta fita, es marquen com a premissa bàsica “teixir una forta xarxa de seccions locals que s’estenguin en tots i cadascun dels municipis de la comarca, i que aquestes siguin les cadenes de transmissió de valors d’Esquerra a totes les poblacions”.

La nova executiva compta amb majoria femenina en la seva composició. Les primeres accions a desenvolupar seran les trobades amb totes les seccions locals del Tarragonès per sembrar la llavor per crear-ne de noves en les poques poblacions on encara no n’hi ha.