Els Bombers treballen per extingir un incendi molt a prop de Centcelles

Els Bombers de la Generalitat treballen en l’incendi que s’ha produït pels volts d’aquest migdia molt a prop de la vil·la romana de Centcelles, en la finca anomenada Casa Blanca en un camp de cultiu a 100 metres de la vil·la romana. Els Bombers han rebut l’avís a les 11:31 h i segons han informat fonts policials a Constantí Ràdio l’incendi s’hauria produït per una crema de rostolls en aquests terrenys. El foc provoca una immensa columna de fum que es pot veure des de diversos punts del nucli urbà del municipi.

En total, deu dotacions terrestres i una aèria dels Bombers, Mossos d’Esquadra i una patrulla de la Policia Local de Constantí s’han desplaçat fins al lloc de l’incendi i treballen per extingir-lo. A causa de l’incendi, els Mossos d’Esquadra han tallat el trànsit a l’autovia A-27.