Controlat l’incendi de vegetació prop de Centcelles

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat a les 13.08 hores d’aquest dilluns l’incendi de vegetació que s’ha produït a cent metres de la vil·la romana de Centcelles, a Constantí. El foc s’ha originat a la finca anomenada Casa Blanca en un camp de cultiu i ha cremat 6 hectàrees. Els Bombers rebien l’avís a les 11:31 h i segons han informat fonts policials a Constantí Ràdio l’incendi s’hauria produït per una crema de rostolls en aquests terrenys. El foc ha provocat una immensa columna de fum que es podia veure des de diversos punts del nucli urbà del municipi.

L’incendi ha obligat a activar deu dotacions terrestres i una aèria dels Bombers, a més de Mossos d’Esquadra i una patrulla de la Policia Local de Constantí. A causa de l’incendi, els Mossos d’Esquadra han tallat el trànsit a l’autovia A-27 durant les tasques d’extinció.