El Centre d’Esports Constantí torna a l’activitat al Municipal La Coma

Els equips del Centre d’Esports Constantí tornen a l’activitat, després de tres mesos i mig d’aturada a causa de la pandèmia i havent-se donat per finalitzades totes les competicions. El club ha anunciat que a partir del 7 de juliol tornen els entrenaments al Camp de Futbol Municipal La Coma. Seran entrenaments de retrobament que es realitzaran amb un estricte compliment del protocol sanitari. Les mesures de prevenció comportaran control de la temperatura, higiene de mans, ús de mascareta per part dels monitors i la no utilització dels vestidors. A més, s’evitarà el contacte físic durant els entrenaments.

Les sessions d’entrenament es realitzaran de dimarts a divendres i les diferents categories s’aniran alternant en tres franges horàries: 17.30 h (els equips baby, prebenjamí, benjamí i aleví), a les 19 h (infantil, cadet i juvenil) i ales 20.45 h (3ª i 4ª catalana i l’equip femení).