El Pavelló Poliesportiu reprèn l’activitat amb totes les mesures de seguretat

El Pavelló Poliesportiu de Constantí ha reprès aquesta setmana la seva activitat amb estrictes mesures de seguretat i higiene, i seguint les recomanacions i la normativa vigent que garanteixen el control de la Covid-19. En aquest sentit, s’està seguint un pla de contingència amb accions generals per al personal adscrit al servei esportiu, així com als responsables de les entitats i clubs que fan ús de les instal·lacions; i d’altra banda es contemplen mesures destinades als usuaris de classes dirigides i de la zona del gimnàs. Per accedir al pavelló s’ha de demanar cita prèvia i per poder fer ús de les instal·lacions s’ha de signar una declaració responsable en matèria de prevenció sanitària.

La tècnica d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Annabel Gavaldà, ha explicat a Constantí Ràdio que abans de l’accés al recinte, a l’àrea destinada a recepció, els usuaris s’han d’identificar i se’ls hi pren la temperatura. A més, tothom que accedeix a les instal·lacions, i abans de l’activitat, s’ha de canviar les sabates del carrer i s’ha de desinfectar les mans. Per tot el pavelló es poden veure cartells on es recorda la importància de mantenir la distància de seguretat, així com d’orientar la circulació sempre per la dreta. D’altra banda, és obligatori accedir a la instal·lació amb mascareta, que només es pot treure a l’hora de realitzar l’activitat física.

L’activitat al pavelló s’ha reprès amb aforament limitat de 19 persones per franja horària. A més, Annabel Gavaldà recorda que es fan classes dirigides, amb aforament de 8 persones per classe. S’ofereixen dues classes al matí (9.30 i 10.30 h) i dues a la tarda (18 i 19 h), de dilluns a divendres. Les activitats dirigides que es poden fer són pilates, cicling, tono, zumba, GAC i streching.

La tècnica d’Esports de l’Ajuntament de Constantí assegura que els usuaris del pavelló tenien ganes de tornar a les activitats i que, en general, es respecten les mesures de seguretat que s’han de seguir.

Pel que fa a les entitats o clubs, han de presentar un compromís de responsabilitat per part de tots els seus esportistes. Es destina una zona senyalitzada per cada club o entitat, i no es pot envair l’espai destinat per altres usos o esportistes. L’horari d’obertura del pavelló és de 9 a 14.30 h i de 16 a 20.30 h de dilluns a divendres. Els esportistes i/o usuaris han de deixar lliures les instal·lacions 15 minuts abans de l’hora de tancament. La instal·lació romandrà tancada al migdia per efectuar treballs de desinfecció. La cita prèvia es pot demanar a través de la web de l’Ajuntament de Constantí a www.constanti.cat. Per a més informació i consultes cal trucar al telèfon 977 52 00 79 o correu electrònic poliesportiu@constanti.cat.