La programació d’activitats “Estiueja al MNAT” oferirà visites guiades a Centcelles

Amb l’arribada de l’estiu, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona reprèn la seva activitat cultural, adaptada a la situació actual, amb totes les precaucions i mesures sanitàries necessàries, amb grups reduïts i aforament limitat adaptats a les necessitats de l’activitat i de l’espai, per poder continuar oferint interessants experiències en escenaris privilegiats com la vil·la romana de Centcelles a Constantí.

En aquest cas s’ofereix una activitat dirigida al públic general, que es durà a terme del 5 de juliol al 13 de setembre amb l’objectiu de conèixer aquest important edifici de l’antiguitat tardana ubicat molt a prop de Tàrraco. En l’activitat s’explican les escenes representades en el mosaic de cúpula que es conserva, i la història que ha viscut aquest conjunt monumental al llarg del temps. Les visites es duran a terme els diumenges, de 12.00 a 13.00 h, en català i castellà, en sessions alternes.

La programació d’estiu del MNAT també planteja altres propostes al Museu i Necròpolis Paleocristinas, al Teatre i al Tinglado 4 de Tarragona, i a la vil·la romana d’Els Munts a Altafulla. Per a realitzar les activitats, podeu reservar l’entrada a: https://www.mnat.cat/entrades/ Per a més informació: Tel. 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat / www.mnat.cat