El Casal d’Estiu Municipal de Constantí comença les activitats amb prop de 50 infants inscrits

Prop de 50 infants han iniciat aquest dilluns, 29 de juny, les activitats del Casal d’Estiu Municipal a Constantí. Amb l’objectiu d’atendre les necessitats d’oci i lleure dels infants nascuts entre 2008 i 2016, el Casal d’Estiu Municipal s’allargarà fins al 31 de juliol oferint dues modalitats: el Casal de Lleure i el Casal d’Anglès. Les activitats es realitzen a l’Escola Mossèn Ramon Bergadà i són coordinades per un equip de 6 monitors/es de lleure, 4 educadors de la Llar d’Infants Gu-gu i diversos professors/es de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens” que s’encarregaran de preparar activitats musicals.

Tenint en compte les circumstàncies actuals a causa de la Covid-19, aquest any s’intensificaran les mesures d’higiene amb l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, i els protocols de seguretat seran especials: s’han creat grups de convivència independents coordinats pels seus respectius monitors i es vetllarà per mantenir les distàncies de seguretat de 2 metres entre infants. També s’habilitaran diverses portes d’accés i sortida a l’escola.

Pel que fa a les activitats que es realitzaran aquest estiu, un dels centres principals d’interès serà el coneixement de les entitats i associacions del municipi, i també hi ha previstes diverses sortides: al riu Francolí i a la vil·la romana de Centcelles.

Ignasi Manzanares, tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Constantí.