La Flama del Canigó arriba a Constantí

Aquest dimarts, 23 de juny, s’ha realitzat la tradicional lectura del manifest de la Flama del Canigó al davant de l’Ajuntament. Enguany, els encarregats de llegir-lo han estat els voluntaris de la COVID-19 a Constantí, que han col·laborat per fer front a les necessitats i la situació d’emergència social provocada per la pandèmia. Els representants del MotoClàssic Constantí han estat els encarregats de portar la Flama des de Reus. Aquest any no s’ha fet el tradicional recorregut pels carrers del poble a càrrec de les diverses entitats i associacions.

Des de l’Ajuntament de Constantí es va fer una crida a la participació de la ciutadania en aquest acte, amb respecte a les mesures de seguretat i distanciament i fent ús de mascareta. La lectura del manifest de la flama del Canigó ha estat l’únic acte que ha organitzat l’Ajuntament de Constantí per celebrar aquest any les festes de Sant Joan.