La Biblioteca de Constantí amplia els seus serveis presencials

Amb la fi de l’estat d’alarma decretada el passat dijous pel president de la Generalitat de Catalunya, les biblioteques públiques gestionades pel Departament de Cultura ampliaran els seus serveis als usuaris a partir del dia 25 juny. De fet, des d’avui dilluns 22 de juny la Biblioteca Municipal de Constantí ja amplia els seus serveis amb estudi en sala i ús d’ordinadors i Wifi.

Tots els serveis, però, continuen funcionant amb cita prèvia. Aquesta es pot demanar per telèfon al 977 52 06 92, per correu electrònic a l’adreça biblioteca@constanti.cat, o a través de les xarxes socials de la Biblioteca. La novetat és que des d’avui també es pot demanar la cita prèvia a través de whatsapp al telèfon 977 52 06 92.

Recordem que la Biblioteca de Constantí va reprendre el passatdilluns 8 de juny el seu servei d’atenció al públic, sempre amb cita prèvia i només per a determinades gestions. Fins ara, només s’oferia presencialment el servei de préstec i devolucions de llibres i documents. Vanessa Gutiérrez és la directora de la Biblioteca.

Vanessa Gutiérrez, directora de la Biblioteca Municipal de Constantí.

Els elements bàsics de seguretat per accedir a la biblioteca continuen sent l’obligació de l’ús de la mascareta, el rentat de mans i el manteniment de la distància de seguretat dins de les biblioteques per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2 .