El Club de Gimnàstica Estètica Constantí reprèn els entrenaments

El Club Gimnàstica Estètica ConstantÍ ha reprès els seus entrenaments després de l’aturada a causa de la pandèmia ocasionada pel coronavirus. Per ara, els entrenaments s’estan fent a l’exterior, a la plaça del Castell, ja que encara no està disponible el Pavelló Poliesportiu Municipal. La presidenta del Club, Maribel Castro, ha explicat a Constantí Ràdio que s’ha fet arribar una declaració responsable de salut a les famílies de les gimnastes i que per dur a terme els entrenaments se segueix un protocol de seguretat.

En aquest sentit, cada dia es fa un control de la temperatura a les gimnastes abans de començar l’activitat, es fa ús de mascaretes per part del professorat i es procedeix a la correcta desinfecció del material.

Maribel Castro ha explicat que durant el confinament sha fet un seguiment individualitzat a totes les gimnastes, complementant-lo amb entrenaments i tallers online a través del canal de Youtube del club. Les competicions es mantenen aturades, no hi ha previsió que se’n faci cap fins a la temporada vinent.

D’altra banda, tampoc es realitzarà enguany el campus d’estiu del club, tot i que s’estudiarà la possibilitat de seguir fent entrenaments.