Aquest diumenge arrenca “el dia del sol”, el primer treball musical en solitari del compositor Domi Garcia

El proper diumenge, 21 de juny, el compositor i cantant de Constantí Domi Garcia llança el seu primer treball musical en solitari: “el dia del sol”. Un projecte de contingut continu que s’ha anat cuinant durant els dies de confinament i que ell ha aprofitat per anar creant cançons després de molt de temps sense fer-ho. “el dia del sol” sorgeix de la necessitat d’alliberar-se de motxilles emocionals del compositor i cantant de Constantí Domi Garcia. Del significat del seu propi nom, Domingo, neix el dia del sol, el nom artístic i del projecte que arrenca el 21 de juny, Dia Internacional del Sol, a les dotze del migdia.

L’aturada vital del confinament li ha fet trobar el moment i l’espai per recuperar les sensacions de tornar a compondre després de més de 15 anys. Era una cosa que sempre havia tingut al calaix de les coses pendents, però aquests mesos d’introspecció i de buscar-se a si mateix l’han portat a donar-li forma en aquest projecte musical que presenta el proper diumenge.

El projecte arrenca amb una cançó alegre i positiva, “el dia del sol”, on s’explica la sensació d’alliberament i alegria quan et desfàs de les motxilles emocionals que moltes vegades no et deixen ser feliç. Aquesta cançó s’estrena el proper diumenge 21 de juny a les 12 del migdia al canal de youtube de l’artista i a les seves xarxes socials. També aquest diumenge i a la mateixa hora, es podrà escoltar en primícia a Constantí Ràdio (97.9FM).

La canço ha comptat amb la col·laboració de músics com Joan Reig (bateria), Juanjo Ucha (caixó), Sergi Fèlix (guitarra rumbera), Tito Félix (guitarra rumbera), Ramonet Reche (baix), Miguel Trujillo (guitarra elèctrica), Ferran Caba (piano), Marc Anglès (trompeta), Víctor Rosses (trombó), Txell Mas (cors). El mesclat i masteritzat s’ha fet a Amanita Estudi (Constantí) per Sergi Sabaté. En les properes setmanes, el compositor i cantant de Constantí explicarà a les seves xarxes els detalls del projecte musical.

Domi Garcia, compositor i cantant de Constantí.