Obert el període de matriculació per al curs 2020/21 a la Llar d’Infants

Des d’aquest dimecres dia 17 i fins al pròxim 23 de juny té lloc el procés de matriculació per al curs 2020-2021a la Llar d’Infants Gu-gu de Constantí. Tant les famílies que durant aquest últim curs ja portaven els seus fills al centre, com les famílies de nova incorporació poden realitzar aquesta matriculació de forma telemàtica enviant tota la documentació al correu electrònic gugu@constanti.cat. Per a qualsevol aclariment, poden trucar al telèfon 977 52 32 14.

La Llar d’Infants Gu-gu té una capacitat per a 91 places escolars, distribuïdes en 5 aules: 1 de nadons (4 mesos-1 any/8 alumnes), 2 aules P1 (1-2 anys/13 alumnes), 2 aules P2 (2-3 anys/20 alumnes) i 1 aula P2 (2-3 anys/17 alumnes). 

Isabel Andreu, directora de la llar d’infants.

D’altra banda, recordem que la llar d’infants reobrirà a partir del proper dilluns 22 de juny. L’equipament municipal obrirà novament les seves portes després de tres mesos, atenent els criteris i la normativa establerts pel Departament d’Educació, per tal que l’obertura es pugui fer de manera segura i amb garanties per als infants i el personal educatiu del centre.

Durant aquest període d’estiu la Llar d’Infants obrirà del 22 de juny al 31 de juliol, en horari de 7.45 h a 15 h, amb opció d’oferir servei de menjador en el cas que les famílies així ho demanin. Les inscripcions per al període d’estiu s’hauran de fer per setmanes senceres.