Es compleix un any de la constitució del nou Ajuntament de Constantí

Aquest dilluns, 15 de juny, es compleix un any des què es va constituir el nou Ajuntament de Constantí sorgit de les eleccions municipals de 2019 i en què Óscar Sánchez va ser proclamat novament alcalde. Després de ser la força més votada obtenint la majoria absoluta als darrers comicis, els 9 regidors electes del PSC van formar el nou equip de govern. Dels 13 regidors que conformen el plenari municipal es van incorporar 5 cares noves. A banda del PSC, dues formacions més van obtenir representació al consistori: Compromís per Constantí, amb 3 regidors; i Junts per Constantí, amb 1 regidor.

Un primer any de mandat que coincideix amb un dels moments més difícils degut a la crisi sanitària, social i econòmica ocasionada pel coronavirus. A més de la riuada del passat octubre i l’explosió a Iqoxe del passat gener. Així ho reconeixia el mateix alcalde, Óscar Sánchez, en una entrevista a Constantí Ràdio en què feia balanç d’aquest primer any. Sánchez explicava que ha estat un any molt intens en què s’han hagut d’afrontar situacions molt complexes i valorava de manera molt positiva la resposta que s’ha donat com a ajuntament per afrontar cada situació.

Óscar Sánchez, alcalde de Constantí.